Why I hate islam?



Think again!





Bad update



Dålig uppdatering här på senaste.. hoppas det finns lite läsare kvar iaf :)

Sayings of the Prophet, peace be upon him.




(al-Djathiya)





















Kvinnodagen..

En fint skriven text av Therese:

"Apropå kvinnodagen…
vadå en dag per år?? I mitt hus är det kvinnodagen varje dag, för jag lever exakt som jag vill göra! Jag tycker att så länge man förutsätter att kvinnor som inte är karriär-kvinnor är offer så är vi fortfarande på medeltiden! Så länge folk förutsätter att en kvinna med slöja, eller niqab är ett offer för förtryck bara för att dom själva aldrig skulle välja det livet, så är samhället fett ojämställt! Visst, lika löner, samma förutsättningar, allt det är enormt viktigt… MEN så länge man framställer kvinnor som offer, och så länge kvinnor automatiskt är offer för att dom är kvinnor och lever annorlunda än dig så är samhället helt jävla snett!


Så länge kvinnor förväntas göra exakt det som män gjort i århundraden, så är det inte jämställt!
Kvinnor ska ha samma möjligheter som män såklart, men kvinnor måste också få vara kvinnor! Vi är olika, vi är olika i fysiken, i hormonerna, bara kvinnor kan föda barn och amma, män är beroende av kvinnor och kvinnor är beroende av män… så länge alla måste vara likadana, så länge alla måste leva på ett speciellt sätt, då är det inte jämställt! Och så länge som man inte får vara den man är, då är det något som är fel!


Jag är kvinna, muslim, hemmafru och fett nöjd med livet!
Skulle jag bli uttvingad i karriärjakt, med dollartecken i ögonen, och tvingad att gå i kortkort och att gå på krogen, då skulle jag känna mig förtryckt! Jag känner mig inte ens en smula förtryckt nu, för jag har gjort mina val och nu lever jag exakt så som jag vill göra… visst sticker det i ögonen? När en kvinna väljer en helt egen väg och inte lyssnar på vad samhället sätter upp för regler för henne! Jag skulle kunna följa alla andra, festa och leva 100% haram men det har jag inget intresse av alls! Fy fasen vilket liv… definitivt inte något jag skulle trivas med!


Så, nästa gång du kallar en kvinna offer eller förtryckt, fråga henne först om hon trivs med sitt liv!
Kanske har hon gått igenom helvetet på jorden för att få leva exakt så som hon gör nu! Kanske är hon så nöjd och lycklig och tillfreds med sitt liv att den som förtrycker henne är DU som kallar henne förtryckt och därför förutsätter att den kvinnan har inget bakom pannbenet, ingen egen vilja och kan inte stå upp för sig själv…


Att kalla en kvinna offer är också att förutsätta att hon är okapabel att ta hand om sig själv!"






Islam ( `v´ )


When you attack a black person they call it racism.
When you attack a jewish person they call it anti semitism.
When you attack a woman they call it sexism.
When you attack homosexuality they call it inolerance.
When you attack your country they call it treason.
When you attack a religious sect they call it hate speech..

..but when they attack Islam they call it FREEDOM OF SPEECH!







RSS 2.0